Sivut

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015 in memories - 2016?

Tänne blogiin ei ole paljon juttuja tältä vuodelta kertynyt kun olen väillä täysin unohtanut sen olemassaolon. Tahdon silti pitää sitä pystyssä ja jatkaa sen kirjoittamista.

Jälleen on siis vuosi vaihtumassa uuteen ja tämä vuosi tulee olemaan muutoksia täynnä. Ensin kerron mitä tämän kuluneen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua minun osaltani. Tämä vuosi oli toisaalta erikoinen, mutta toisaalta ei niinkään erikoinen. Aloitin kolmannen lukukauden lukiossa (abi vuoden) ja ensinmäiset kirjoitukset ovat jo ohi. Keväällä ne jatkuvat ja (toivottavasti) minusta tulee ylioppilas ensi keväänä.
Kesällä tuli käytyä muutamalla reissulla kotimaassa. Äidin kanssa tuli käytyä Oulun kautta Haaparannan Ikeassa shoppailemassa. Myös Raumalla, Porissa ja Tampereella tuli käytyä isän ja muutaman sukulaisen kanssa. Eli paljon road trippailua on tullut tehtyä. Tampereella tuli käytyä kesäteatteissa katsomassa Tankki Täyteen- näytelmä sekä minun ensinmäisillä ''oikeilla'' treffeillä.

Tästä tahdon kertoa hieman tarkemmin!
Liityin ennen juhannusta deittisivulle sillä alkoi tuntua siltä että nyt on oikeasti aika aloittaa sen kumppanin etsiminen. Sieltä löytyi tämä Tampereen poju jota kävin tapaamassa. En varmaan ole koskaan jännittänyt jotain tapaamista yhtä paljon. Siitä ei tullut sitten yhtään mitään emmekä olleet enää yhteydessä sen tapaamisen jälkeen. Ei siinä sitten mitään. Etsinnät jatkuivat ja yhteydenottoja tuli jatkuvasti. Kerran eräs jätkä kotikaupungistani oli ottanut yhtäyttä minuun. Tämä hiukan epäilytti minua, mutta päätin tarttua tilaisuuteen ja tutustua häneen. Hän oli erittäin mukava ja eräänä päivänä päätimme järjestää tapaamisen. Sen tapaamisen jälkeen jäi erittäin positiivinen olo ja tuntui että nyt taisi natsata. Tapasimme uudelleen ja uudelleen ja meistä tuli aina vain läheisimpiä, kunnes me sitten loppujen lopuksi päädyimme vakavaan suhteeseen. Tästä päivästä lähtien (31.1) olemme olleet yhdessä jo 3½ viikkoa.

Kulunut vuosi on siis ollut erittäin monipuolinen. Tulevasta vuodesta en voi paljoa sanoa sillä suunnitelmat ovat erittäin avoin. Se tuntuu kun astuisi täysin tuntemattomaan. Olen silti jo melko varma että aion pitää lukion jälkeen välivuoden ja yrittää saada töitä. Opintojen jatkaminen tuntuu tällä hetkellä raskaalta ja myös siltä etten ole vielä valmis lähtemään maailmalle. Sitten kun jatkan opiskelujani, aion suunnata media- tai taidealalle, eli olen edelleen samoilla teatterin ja elokuvan tekemisen linjalla.

Positiivisin mielin siis vuoteen 2016 vaikka se saattaa tuntua pelottavalta! :)


(kuva: Google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti