Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesäloma!

Eipäs ole taaskaan tultu kirjoitattua tänne pitkään aikaan. Nyt onkin hyvä tilaisuus siihen sillä lauantaina (30.5.2015) oli koulun päättäjäiset ja lukion toinen vuosi sai arvoisensa päätöksen. Päätän nyt kertoa hieman tulevasta kesästä.

Kevään aikana hain kesätöihin kaupungille sekä S-ryhmän kauppoihin. Ihme kyllä kävi niin että en saanut edes ilmoitusta että olisin/en olisi saanut töitä. Äidin soitettua kaupungille selvisi että minulle oli työitä sittenkin tarjolla Koivuhaan päiväkodissa.
Työt alkoivat tänään (1.6). Ensimmäisestä työpäivästäni voisin sanoa sen, että olin hieman epävarma mitä lapset saavat tehdä ja mitä eivät saa tehdä. Vaikka minulla onkin kokemusta tarhassa työskentelystä peruskoulun TET-viikoilta, olin silti hieman epävarma miten lasten kanssa pitää olla jne. Esimerkiksi eräs tyttö roikkui kiinni minussa koko ajan ja kyseli paljon eri asioita, esim. ''onko sulla siskoja'', ''missä sä asut?'', ''onko sulla poikaystävää?'' jne. jne. jne. :D Kysyi myös että mitä osaan tehdä, ja mainitsin että soitan kitaraa, ja tytön vastaus oli ''miks?''. Noh, miksiköhän? :D Minulla sattui olemaan eräs Green Day-huppari päällä ja kaksi lasta kysyi että ''Miks sulla on paita jossa on tyttö ja poika jotka pussaa?''. Hupparissa oli siis kuva Green Dayn yhdestä levynkannesta jossa on pari joka suutelee. Mitähän tuohonkin pitäisi vastata...
Tämän kaltaisiin kysymyksiin oli hiukan hankalaa ja noloa vastata, mutta eiköhän kokeneet tarhatädit ole tottuneet sellaisiin. Kahdessa ja puolessa viikossa kyllä tottuu, toivottavasti.

Kesätyöni kestävät siis juhannukseen saakka, ja sen jälkeen alkaa kunnon kesäloma. Tulevana viikonloppuna (6.6-->) pääsen lähtemään pienelle reissulle Helsinkiin serkun kanssa. Lähdemme käymään Linnanmäellä jossa järjestetään nettityyppien kesken ns. ''Impromiitti''. Improt ovat siis netissä järjestettäviä sarjakuvia joihin voi hakea piirtäjäksi. Itse olen mukana vain yhdessä, ja itse kehitin yhden, mutta se ei toiminut. Serkkuni, joka rehellisesti sanottuna on enemmän tietoinen näistä sarjakuvista, otti ylläpitäjän roolini ja pitää sitä pystyssä tänä päivänä. Olemme molemmat yhtä innoissamme tulevasta miitistä!
Tulen menemään myös toiseen huvipuistoon tänäkesänä, nimittäin Powerparkkiin. Sinne pääsen vasta varmaan heinäkuun puolella. Huvipuistojen lisäksi pääsen käymään ekan kerran käymään Porissa ja Raumalla, sekä Haaparannan Ikeassa (Jesss :D).

Reissujen lisäksi täytyy lukea tulevan syksyn kirjoituksiin, ja lukea kaksi kirjaa äidinkielen takia. Opettaja oli huolissaan meistä tulevista abesita sillä kevään äidinkielen kirjoitusten tulokset olivat todella huonoja. Todella ihanaa minulle joka inhoaa kirjojen lukemista. Ei vaan ole mun juttu.

Eksta koulutöistä huolimatta toivon että kesästä tulee yhtä ihana kuin se on ollut joka vuosi!
Oikein ihanaa kesää kaikille! :)


(kuva: Google)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti